Известие

Collapse
No announcement yet.

Тропане при пусната газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тропане при пусната газ

Когато отпусна газта и съм на скорост, започва някакво чукане (само като звук ). Когато натисна педала на газта, спира... Доколкото знам колата е със зъбни колела (2.5 ТД), а не ремък или верига. Възможно ли е да е от тях? Ако не, какво би могло да е?
    Благодаря

провери си вътрешните карета.
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Aко тропуркането е откъм някое колело си провери за разхлабени болтове.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Колело не е - проверих. А за карета - има ли логика да тропа при пусната газ и да спира при натискане на педала??

Comment

Първоначално публикувано от bodri
          А за карета - има ли логика да тропа при пусната газ и да спира при натискане на педала??
          има и то много
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Аз го имам същия проблем, тропането е доста изнервящо и си мислех, че е нещо от скоростите но съм сигурен,че греша

Comment

вижте сега колеги тва тропане го имаше и при мен и в продължение на два месеца незнаех от кво е защото ту се появяваше ту изчезваше, веднъж по-силно, а друг път по-слабо, а понякога изчезваше напълно и така 2 месеца или няколко хил. километра докато разбера от къде е.Във вторник монтирах новото каре, което струва 107кинта от тогава са изминати към 500км, за сега да чукна на дърво проблеми нямам а преди това тракаше и дори най-накрая започна и да тресе яко.
              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Мда може и каре да е ма може и от спирачните апарати да е
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Мда може и каре да е ма може и от спирачните апарати да е
                  ДА
                  По-добре е да се провери спирачният апарат първо, защото излиза по-евтино от едно каре
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bodri
                    Колело не е - проверих. А за карета - има ли логика да тропа при пусната газ и да спира при натискане на педала??
                    Да, има логика, защото когато натиснеш газта се обират луфтовете
                    sigpic

Comment

Working...
                    X